Vaccinering i Stockholm

VaccinDirekt erbjuder flera drop-in mottagningar inom vaccinering och vaccination i Stockholm. Vi är en av Sveriges ledande aktörer inom vacciner och vaccination. Vår personal är mycket kompetent, erfaren och arbetar mycket professionellt för att du som kund ska känna dig extra trygg och omhändertagen hos oss. Vi vill att du ska få en positiv upplevelse av att besöka oss, även om man kan vara lite spruträdd så är vår personal speciellt utbildad för att vaccinera spruträdda personer, vuxna som barn.

VaccinDirekt’s vaccinationsmottagningar i Stockholm kan du och din familj vaccineras mot alla tänkbara sjukdomar som man kan drabbas av på resan eller till och med här hemma i Sverige. Visst sitter man hellre på stranden och njuter av solen än ligger inne större delen av semestern på grund av en oväntad infektion på resan? Bara lugn, VaccinDirekt hjälper dig med kompetent rådgivning inför din resa för att underlätta för dig och för att du ska slippa tänka på att eventuellt bli sjuk på semestern.

VaccinDirekt har flera trevliga mottagningar i flera av Stockholms många centrala stadsdelar; City, Vasastan, Slussen, Hammarby Sjöstad, Östermalm och vår helt nyöppnade mottagning på Kungsholmen. Inte nog med det så är det är flera mottagningar som planeras att öppnas inom kort runt om i Sverige.

Vi erbjuder moderna och trevliga vaccinationsmottagningar i Stockholm med främst fokus på vacciner och vaccinering. Vi erbjuder även grundliga hälsokontroller på våra mottagningar i Stockholm, som är mycket bra att göra mellan några års mellan rum under hela livet, för att säkerställ en optimal hälsa. Har du hälsoproblem hjälper vi dig självklart med rådgivning över hur din hälsa kan förbättras på bästa sätt genom att fastställa nya kost- och motionsvanor. VaccinDirekt hjälper dig att ta första steg mot ett hälsosammare liv.

Hos oss kan du boka tid för allmän rådgivning och om du känner att du behöver mer information om olika vaccin och vaccinationer ska du inte tveka att höra av dig!

Det är mycket viktigt för oss att du känner dig trygg och väl omhändertagen på våra vaccinationsmottagningar.

Välkommen in!