Hundmat och kattmat med gratis leverans

Husse är ett svenskt företag som har blivit en ledande leverantör inom hund- och kattmat. Vi erbjuder även olika tillbehör, som kosttillskott, kattlådor, koppel, halsband, hundbäddar och hundleksaker och mycket mera. Under våra 30 år har vi hunnit lansera Husse som varumärke i över 50 länder runt om i världen. Vi arbetar med över 750 olika franchisetagare, i flertalet olika länder, som hjälper oss att bygga Husse’s varumärke och säkerställa att våra kunder är nöjda med våra produkter som hund- och kattägare.

Husse är ett anrikt gammalt företag som bildades 1987 i centrala Stockholm, med huvudkontor på Östermalm. Husse är en framgångsrik aktör inom hund- och kattmat i Sverige, främst på grund av sitt unika koncept som innefattar högsta kvalitet på alla produkter. Vi på Husse producerar våra egna produkter och erbjuder inga andra varumärken i vårt sortiment, vilket gör att vi kan säkerställa en kvalitet i världsklass på samtliga av våra produkter och på vårt utbud. Speciellt populärt är vårt hundfoder, som vi levererat till många trogna och nöjda hundägare i över 30 år, som vi är mycket stolta över, se vårt sortiment här!

En del av vårt framgångskoncept och vår affärsmodell är att arbeta nära kunderna på en lokal nivå. Vilket har resulterat i många goda relationer med våra kunder och våra duktiga franchisetagare, som vi arbetar med på en daglig basis för en nära kontakt och optimerat samarbete. Detta koncept innebär att när en kund lägger en order på Husse.se så plingar det till i mailkorgen hos ansvarig franchiser inom det område som kunden bor i. Franchisern packar sedan ihop kundens order och kör snabbt ut en personlig, helt kostnadsfri*, leverans ända fram till kundens dörr. Denna service är mycket uppskattad från våra kunder då vi på Husse vill att kunderna ska få en så smidig och serviceinriktad köpupplevelse som möjligt när de handlar hos oss.

På Husse.se erbjuder vi ett stort sortiment av kvalitetsprodukter för ditt husdjur. Välbefinnande, omsorg och hälsa är våra främsta motton i vår affärsmodell. Klicka hem de produkter du och din pälskling behöver så gör Husse jobbet smidigt åt dig, du behöver inte tänka på något!

*Gratis leverans på beställningar över 300 kr.